Flet gruaja që u akυzua se rrαhu burrin, kunatin, vjehrrën dhe vjehrrin!

Lajmi i një gruaje nga Librazhdi që u akuzua se rrαhu burrin, kunatin, vjehrrën dhe vjehrrin ishte në vëmendjen e mjaft mediave. Kjo për faktin se si një grua dhu nonte një familje të tërë.

Etleva Korra është denoncuar për dh unë në familje. Ajo është nënë e dy fëmijëve dhe e gjitha nisi kur vjehrri pas martese i strehoi në një kasolle dhe nuk u dha shtëpinë kur u martuan. Ata kanë pasur konflikte të vazhdueshme për shkak të shtëpisë dhe kushteve të vështira ekonomike.

Konflikti para 2 ditësh degradoi në dh unë kur ajo bleu një dhi dhe pula dhe vjehrri nuk i lejoi të futeshin te stalla e tyre.

Në një intervistë për “Shqipëria Live” ajo thotë që është dh unuar nga ata dhe nuk është ajo dhu nuesja, por nuk ndahet nga bashkëshorti sepse ka fëmijët e vegjël dhe s’do ti ndaj nga babi i tyre.

Pranon që kanë pasur një përplasje me ta por ka qenë diçka pa rëndësi. Të dy palët kanë denoncuar njëri-tjetrin në polici për dh unë pasi të dy palët pretendojnë se janë të dhu nuar.

“Jemi zënë për arsye ekonomike. Na ka futur vjehrri në një shtëpi të pabanueshme. Kur bie shi futet brenda. Kam dy fëmijë, djalin 2 vjeç e gjysmë dhe vajzën një vjeç e gjysmë. Kam pasur disa gjëra të vogla kur isha me burrin në Himarë. Kur erdha këtu doja të merrja dhi dhe pula, të kisha qumësht dhe vezë për fëmijët, e më thanë jo nuk kemi ku ti lëmë. Doja t’i fusja aty te kasollja. Patëm një përplasje të vogël me njëri-tjetrin.

Ata kanë përdorur pak dh unë me mua. Unë isha vetëm dhe fëmijët që më vinin te këmbët “o mami, mami”. Dua të kem fëmijët e mi mirë. I kam denoncuar në polici për dh unë. Tani jemi qetësuar”, tha 28-vjeçarja.