Ermal Mamaqi shpërthen keq ndaj mësueses së tij të parë: Ik q..! Duke mos dëgjuar njerëz si ti…

Ermal Mamaqin ndër vite e kemi parë në dimensione të ndryshme. Ai ka qenë aktor humori, këngëtar, aktor dhe moderator e së fundmi është shndërruar në një folës motivues për njerëzit.

Për festën e 1 qershorit, ai ka publikuar një video ku i drejtohet mësueses së klasës së parë, që i tërhiqte vëmendjen pasi nuk ishte mirë me mësime.

Mamaqi thotë se ai tashmë ka 200 punëtorë, 9 kompani dhe i mëson njerëzve si të bëjnë sukses.

VideoKETU