Edi Rama injoron prapë gazetaren e njohur: Nuk merrem me pyetjet e “syriqimit”

Edi Rama ka folur për procedurën e zgjedhjet së Presidentit të Rpublikës, duke deklarura se pala tjetër, pra PD nuk ka një kandidat dhe nuk po merr pjesë në proces.

Gjatë bisedës me gazetarët, Rama ka refuzuar ti përgjigjet gazetares Ambrozia Meta të Syri TV, e cila pyeti për rrëzimin e rezolutës që dënon genocidin serb në Srebrenicë.

Rama refuzoi pyetjet duke iu drejtuar gazetarëve të tjerë dhe duke kërkuar pyetje prej tyre. Ai tha se nuk i përgjigjet pyetjeve të “syriqimit.net”, duke iu referuar Çim Pekës.

Kjo është e disata herë që kryeministri përplaset me gazetaren Ambrozia Meta. Pak kohë më parë ai e “dënoi” gazetaren, duke mos e lejuar të marrë pjesë në konferenca.

Ndërkohë sot ka nisur procesi për zgjedhjet brenda Partisë Socialiste dhe kryeministri Edi Rama në fjalën e tij ka deklaruar se procesi duhet të jetë transparent.

Kryeministri Edi Rama bëri një profil të kandidatit për kryetar të PS në rrethe, duke thënë se ai nuk duhe të jetë njësh me kryetarin e bashkisë, as në konflikt me të, por duhet të jenë të gatshëm të përballen me njerëzit.