E rënde! Parukieri lidhet pas shtyllës dhe dιgjet i gjaIIë

Identifikohet trupi i dje gu r që u gje t në Katerini të Greqisë. Mediat greke bëjnë me dije se bëhet fjalë për një parukier 45-vjeçar.

Ai u gjet i dj eg ur pasditen e sotme pas va rre z av e të Kallitheas në Katerini, ndërsa në kokë kishte një kapuç dhe ishte i lidhur.

K r i m b ru ta l në Katerini të Greqisë, parukieri lidhet pas

Sipas Thestival.gr, të afërmit e v i t kim ës kishin nisur kërkimet që prej të hënës. Trupi i tij u gj et nga k alimt arët, të cilët menjëherë thirrën po li ci në.