E rëndë në vendin fqinj/ Gjendet trupi i pajetë i një gruaje dhe e hedhur në përrua, dγshohet se është shqiptare

Trupi i pajetë i një gruaja, gjysmë e zhveshur është gjetur pranë përroit Parmigliola, në Marinella di Sarzana, në provincën e La Spezia, Itali.

Ngjarja e rëndë është zbuluar në orët e para të mëngjesit të sotëm. Sipas medieve italiane, trupi i përket një gruaje rreth 30-40 vjeç, e cila dy shohet të jetë shqiptare.

Ende nuk dihet identifikimi i vi ktimës, ndërsa pranë trupit nuk u gjet ndonjë mjet apo dokumente të tjera identifikimi.

Trupi ishte mbuluar me gj a k, por nuk përjashtohet mundësia e ndonjë v rasjeje. Megjithatë mbeten rezultatet e autopsisë për të përcaktur shkakun e vërtetë të v dekjes së gruas.