E frίkshme në Peqίn: Nusja bashkë me ujίn nga pusί, nxjerr edhe një …

E frίkshme në Peqίn: Nusja bashkë me ujίn nga pusί, nxjerr edhe një …

Një familje në fshatin Pajovë të Peqinit ka përj etuar një tme rr të vërtetë.

Ndërsa nusja e shtëpisë ka nxjerrë kovën nga pusi për të mbushur enët me ujë, prej saj i ka d alë një gja rpër që i ka ngja llur lem erinë.

Ajo ka fl akur kovën dhe është larguar me vrap, ndërsa zva rraniku i f rikshëm është fshehur nëpër gurë në gardhin e kopshtit aty pranë.

Familjarët kanë nxituar për ta vr arë gja rprin, por nuk kanë mundur që ta gjejnë.