E fejuan që kur ishte 10-vjeçe, vajza kërkon të pa jtohet me familjen por ja si ja punon nena e saj

Nje histori ndryshe ka qene kjo histori ne emisionin Dua te bej te lumtur .

Vajza kishte 7 vite qe nuk fliste me mamane e saj dhe me vellain e saj.Ajo kerkon qe ti takoj por ata nuk pranojne per shkak te lidhjes se saj.

Ajo eshte e martuar dhe ka dhe nje vajze.Ajo ftoi mamane e saj per
t’i kërkuar një mundësi që të ribashkohen përsëri.

Gjatë bisedës në studio Silvana rrëfeu se prindërit e kishin fejuar që në moshën 10 vjeçare, jo një, por disa herë.

Plus kesaj ajo kerkon dhe pjese te shtepia ku jeton nena me te vellain per shk ak se ata e kane ndertuar me parate e saj qe i ka sjell nga greqia.

E fejuan që në moshën 10-vjeçare, vajza kërkon të pa jtohet me familjen por ja si ja punon nena e saj