E bleu patën për ta përgaditur në dark, por u bë miku më i ngushtë i pronarit (VIDEO)

E bleu patën për ta përgaditur në dark, por u bë miku më i ngushtë i pronarit.

Miqësia mes Mustafa Zehirit, i cili merret me blegtori , dhe gërmimi i mahnit ata që e shohin. Pata me emrin Pasha nuk ikën pas pronarit.

Ndiqni vidjeon ne vazhdim:

https://youtu.be/ZHXeqtYv5O4