Eѕhtrat e gjetura në Kurbin i përkasin një adoΙeshenti të zhd ukur në 2015

Laç- Policia ka konfirmuar se eshtrat e gjetura në 3 prill në Fushe Kuqe të Kurbinit i përkasin adoIeshentit Mariglen Gjonaj, të zhd ukur disa vite më parë teksa shkonte në shkollë. Më herët poIicia kishte dy shime se eshtrat i përkisnin pikërisht Gjonajt dhe i morën monstra ADN-je familjarëve të tij.

PoIicia dy shoi që në fillim që eshtrat t’i përkisnin 16-vjeçarit Mariglen Gjonaj, të zhd ukur disa vite më parë në këtë zonë. Të parëve iu morën mostrat e AND-së familjarëve të Gjonajt duke vërtetuar eshtrat i përkasin adoΙeshentit, të cilit nuk iu gjet asnjë gju rmë që prej majit të vitit 2015, kur ishte nisur për në shkollë në Mamurras.

Mariglen Gjonaj Familjarët e Mariglen Gjonajt denoncuan zhd ukjen e tij në maj të vitit 2015.

Ata thanë se nuk kishin kontakt me të birin, i cili ishte nisur për në shkollë si normalisht dhe nuk ishte kthyer më. Familjarët deklaruan atëhere në polici se kishin fr ikë se dikush mund t’i ketë bërë keq të riut pasi ditën e zhd ukjes ka patur me vete një orë të shtr enjtë “Roleks” si edhe disa bizhuteri, të cilat kapnin vlerën e 1 milion lekëve të rinj. (noa.al/M.D)