Dy autobusë me nxënës nga Prishtina dyshohet se janë helmuar në Mitrovicë

Dy autobusë me nxënës nga komuna e Prishtinës kanë shkuar në eskurzion në komunën e Mitrovicës.

Nxënësit janë helmuar në një restorant në Mitrovicë dhe këtë e ka konfirmuar drejtori i QKMF-së, Fevzi Sulejmani.

Sulejmani thotë se nxnënësit janë nisur për trajtim në Spitalin e Mitrovicës./KlanKosova/