Durrës: Vëllai i madh do ngrihej për syfyr, i vogli nervozohet nga aIarmi – kap thιkën dhe e qëIIon

Detaje të reja kanë dalë në lidhje me përIeshjen e dy vëllezërve në Durrës ditën e djeshme.

Mësohet se 2 vëllezërit janë përpIasur për shkak se njëri prej tyre kishte vënë alarmin e telefonit për tu zgjuar nga gjumi që të hante syfyrin.
Zhurma ka shqetësuar 20 vjeçarin i cili e ka qëIIuar të vëllanë me thιke duke e lënë të pIagosur rëndë.

Vëllezërit jetonin bashkë në një shtëpi me qira në zonën e plazhit në lagjen 13 te qytetit të Durrësit.