Duda Balje e mbuluar me shami e uron Ramazanin

Duda Balje e mbuluar me shami e uron Ramazanin:

Uroj që lutjet e muajit të Ramazanit të na bekojnë të gjithëve dhe Allahu të na pranojë lutjet dhe agjërimin.