Do ta njohim Kosovën po me një kusht!

Vucic thote se Serbia nuk do ta njohe asnjeher Kosoven e pavarur edhe pse nje kerkese e tille i parashtrohet nga cdo nderkombetar, i cili vie ne vizite ne Beograd.

Përkundër deklaratave jo përgjegjëse si ajo e krijimit të “Shqipërisë së madhe”, që vijnë nga politikanët shqiptar dhe porositi se Serbia në kuadrin evropian edhe botëror është e vogël.

Por në regjíon duhet të ketë kujdes për deklaratat edhe hapat që ndërmerr ashtu që të mbetet çelës i stabílítetit.

I Pyetur nga një gazetarë se a mendoni ta njihni ndonjëherë Kosovën, ai u përgjigjë duke qeshur, PO nëse Kryeministri bëhet Serb.