Djaloshi nga Vushtrria kapi gruan para motelit me dashnorin, shikojeni se çka ndodhi

Një rr ahje mes disa personave ka ndodhur sot, në afër të një moteli, në fshatin Dobërllukë të Vushtrrisë, motivi i së cilës d yshohet të jetë një lidhje dashurie, raporton Gazeta Sinjali.

N gatërresa v erbale mes tre të rinjve përfundoi me k onflikt f izik, ku si p asojë njëri prej tyre e p ësoi k eq.

Burimet e Sinjalit thonë se një person e ka s ulmuar një tjetër, duke e a kuzuar se ka qenë në lidhje dashurie me bashkëshorten e tij.

Ngjarja ndodhi pasi i d yshuari e gjeti gruan e tij afërsi te motelit bashkë me këtë person.

Kjo e r evoltoi të d yshuarin dhe si pasojë bashkë me shokun e tij e s ulmoi v iktimën duke i sh kaktuar l ëndime t rupore, derisa intervenoi P olicia.