Dhëndri u vonua në dasmë se po pinte me shokët, nusja mërzitet shumë dhe vendos të martohet me një tjetër

Një martesë në Indi u prish sepse dhëndri po festonte me miqtë e tij dhe nusja e irrituar, pa një pa dy, e ndau mendjen dhe vendosi të martohej me dikë tjetër.

Ndodhia ngjau në fshatin Chelana të Indisë. Burri nuk u shfaq në ritual sepse po bënte një festë beqarie me miqtë, por nusja po e priste në dasmë.

Dhe, që një martesë në fshatin Çelanë të konsiderohet e plotë, çifti duhet të bëjë shtatë lutje së bashku rreth zjarrit të shenjtë.

Kështu ndërsa ky ritual ishte planifikuar për në orën 9 të mëngjesit, ai u zhvendos në orën 1 pasdreke, sepse dhëndri ishte me shoqërinë e tij dhe po festonte pa mbarim.

Koha kalonte dhe burri nuk u shfaq në vendin e eventit, duke shkaktuar acarim si tek ajo ashtu edhe tek familja e saj.E tërbuar, vajza e prishi martesën ende pa u bërë dhe u martua me një tjetër.

Të nesërmen familja e dhëndrit shkoi në komisariat për të bërë një denoncim zyrtar, por ai nuk u mor parasysh. Kjo ngjarje është bërë virale në rrjet.