Detαje trαgjike ngα rrëzimi i αvionit në Kroαсi

Të gjithë pas agjerët e aeroplanit të vogël “Cessna”, e cila u rrëzua një ditë më parë në Kroaci, kanë ndërruar jetë.

Sipas informacioneve, katër pasagjerë ishte rrëzuar të dielën në Kroaci.

Sipas mediave kroate, kanë nisur hetimet rreth shkaqeve që cuan në rrëzimin e avionit.

“Në emër të të gjitha forcave operacionale u shpreh ngushëllimet e mia familjarëve dhe miqve të vi ktimave”, ka thënë drejtori i Mbrojtjes Civile, Damir Trut.

“Hetimi nuk ka përfunduar sot, do të marrë ende kohë”, ka shtuar Trut.

Vendndodhja e rënies së aeroplanit është në Broçanac, në të djathtë të rrugës shtetërore D1.