Çfarë pritet më pas? Parashikimi i fortë nga Baba Vanga: Vladimir Putin do të sundojë botën

Dy sundimtarët më të mëdhenj të botës do të shtrëngojnë duart, tha profetesha, duke shtuar se nuk do të kishte paqe në botë derisa të vinte “i teti” dhe shumë e panë Putinin në të.

Gjithçka shkrihet si akulli, por vetëm një gjë mbetet e paprekur – lavdia e Vladimirit, lavdia e Rusisë. Ai heq gjithçka nga rruga dhe do të jetë zot i botës…

Baba Vangja e profetizoi këtë në vitin 1979, gjatë epokës sovjetike, por i frymëzuar nga karakteri i Vladimir Putinit dhe sundimi i tij, sipas standardeve perëndimore, despotik, ishte i përshtatshëm për shumë njerëz që të përditësonin profecinë.

Pak kohë më vonë, në vitet 1980, Baba Vanja tha se bota ishte dëshmitare e ngjarjeve fa.tale.

Nuk do të ketë paqe derisa të vijë “e teta”.

“Dy sundimtarët më të mëdhenj të botës do të japin një dorë,” tha ajo në atë kohë dhe ata që interpretojnë parashikimet e saj shohin përmbushjen e profecisë në fund të Lu ftës së Ftohtë përmes Michael Gorbachev dhe Ronald Reagan.

Por më pas ai shtoi se paqja botërore nuk do të arrihet deri në të tetën. Shumë besojnë se “e teta” i referohet Vladimirit të tetë të madh.

Dhe Vladimiri i tetë rus është Putin. Bashkimi Sovjetik, disa duke interpretuar më tej profecinë, do të ringjallet në çerekun e parë të shekullit të 21-të.

Pavarësisht Baba Vangjës, presidenti rus në Perëndim thërret në heshtje Madhërinë e Tij.

Qëndrimi i fortë që tregon ndaj pushteteve perëndimore, censura në media, shtypja e opozitës, ndryshimi i ligjeve zgjedhore që ai të “kalojë” nga posti i kryeministrit në postin e presidentit, janë shumë arsye. për këtë pseudonim, transmeton 24sata.