Çfarë ndodhi në Elbasan? Sali Berisha e nis fushatën zgjedhore me inсidente

Fushata e ish-kryeministrit Sali Berisha për kreun e PD ka nisur me inсident në Elbasan.

Sapo ish-kryeministri ka nisur fjalën para demokratëve, një i pranishëm në gjendje të dehur ka nisur të bërtasë, dhe disa persona të tjerë kanë tentuar ta largojnë.

Por vetë ish-kryeministri duke parë gjendjen e personit përballë e ftoi që të afrohej për të dëgjuar atë që kishte për të thënë.

Ka zgjatur vetëm pak minuta situata e tensionuar, dhe më pas personi është larguar nga podiumi.