Cfar thoshte Baba Vanga! Ajo kishte parashikuar puѕhtimin e Ukrainës nga Rusia

Magjistarja e njohur Baba Vanga në parashikimet e saj për vitin 2022 kishte përmendur edhe një lu ftë mes Ukrainës dhe Rusisë.

Sipas mediave të huaja, Baba Vanga kishte parashikuar se Rusia mund ta puѕhtojë Ukrainën gjatë vitit 2022.

“Ndërkohë, Rusia thuhet se ka miratuar planet për “varreza masive urgjente” mes f rikës se një lu ftë mund të sh përthejë pas një puѕhtimi të Ukrainës“, raportonin mediat ruse.

Gazeta ruse MK thotë se vendet e varrimit u ndërtuan si prioritet pasi dyshohet se u shfaqën në dokumentet ligjore të zbuluara që pritet të hyjnë në fuqi më 1 shkurt.

Nëse kjo nuk do të ishte mjaft e keqe, Nostradamus besonte se ky do të ishte një vit që përfshin lu ftë.