“Burri nuk ma rregulloi telefonin që ma theu”, gruaja tenton t’i jap fund jetës duke konsumuar domestos

Një rast jo fort i zakontë i dh unës në familje ka ndodhur në fshatin Milloshevë të Obiliqit, ku një grua ka t entuar t’i japë fund j etës së saj duke k onsumuar domestos pas një mosmarrëveshje me bashkëshortin.

Rasti ka ndodhur para disa ditësh, por Policia është njoftuar gjatë ditës sa djeshme, nga Qendra Klinike Universitare të Kosovës, ku viktima ka marrë t rajtim m jekësor.

Burimet e Sinjalit brenda E mergjencës thonë se v iktima fillimisht ka marrë t rajtim në QMF, e pastaj është dërguar në QKUK.

M otivi i kësaj ngjarje dyshohet të jetë një telefon. Sinjali mëson se nga n ervoza dhe m llefi që gruaja kishte me burrin për shkak se ky i fundit nuk ia kishte rregulluar telefonin që ia theu, vendosi të k onsumojë p reparat k imik.