Bukuri engjëllore/ Ja ku jeton vajza më e bukur në botë

Ajo është vetëm gjashtë vjeçe por bukuria e dukshme e ka bërë temë në internet. Anastasiya Knyazeva konsiderohet si vajza më e bukur e moshës së saj në botë.

Nëna e saj, Anna Knyazeva, ka krijuar një profil për vajzën e saj në Instagram, i cili deri më tani ka më shumë se 500 mijë ndjekës dhe në të mund të gjeni foto profesionale dhe amatore të vogëlushes Anastasiya, e cila përfaqësohet nga agjencia President Kids Management.

Sigurisht, ka nga ata që shprehin kundërshtimin dhe shqetësimin e tyre për ekspozimin e tepërt në media të një fëmije vetëm 6-vjeçar dhe e vërteta është se po, përveç bukurisë së saj të pamohueshme, Anastasiya e vogël është njohur edhe me praktika që. nuk janë në përputhje me moshën e saj.