Breshëri me madhësi sa një kokërr arre ‘bombardon’ automjetet nga qielli (Video)

Kroaci – Stuhi breshëri me madhësinë e një kokrre arre kanë përfshirë disa rajone të Kroacisë.

Sipas banorëve dëmet materiale dhe dëmet në të mbjella janë shumë të mëdha.

Breshëri ka thyer edhe xhama makinash dhe ka deformuar madje edhe llamarinat e tyre.

Fenomeni ka ndodhur pak pas orës 17:00, ndërsa madhësia e breshërit ka qenë afërsisht sa e një kokrre arre dhe për një kohë të shkurtër mbuluan lëndinat dhe rrugët.