Bieta dhe Alban Dudushi martohen, prezantuesja: Dasmë me 125 mijë të ftuar organizove(Video)

Bieta dhe Albani kanë shijuar live koncertin madhështor të këngëtarit italian Vasco Rossi. Bieta ka publikuar disa video nga koncerti dhe ka treguar se për të e gjitha kjo ka qenë një dasmë.

Bieta Sulo dhe Alban Dudushi martohen në Itali me dasmën më

Moderatorja ka zbuluar se “Albachiara”, është kënga e dashurisë së saj dhe Albanit prandaj i kishte kërkuar atij ta shijonin live për 37-vjetor.

“Eeehhhh mor Alban Dudushi, unë një shijim live të këngës sonë të kërkova për 37 vjetor, ti organizove gjithë këtë dasmë në Itali me 125 mijë te ftuar. “Albachiara” është kënga jonë, poooor edhe kënga me të cilën Vasco Rossi finalizon çdo koncert të tijin.“Siiii stupendoooo”! Me titullin e një tjetër perle nga repertori i tij do ta përshkruaja atë mbrëmje në Trento”, shkruan Bieta.
VIDEOKETU