Befason mërgimtari: Me i pas 100 euro në Kosovë, kënaqesh, s’ka hiç stres ktu (VIDEO)

Mërgimtarët që po qëndrojnë në Kosovë, thonë se në Kosovë është jeta më e mirë, pasi ka më pak stres dhe mund të kënaqesh me pak para.

Një mërgimtar nga Gjermania, thotë se jeta në shtetin gjerman është stresuese, me shumë punë, e pak kënaqësi.

Sipas tij, në këtë aspekt Kosova është më e mirë, pasi këtu mund të kënaqesh edhe me 100 euro.

“Këtu është jeta ma e mirë se punon ma pak, kënaqesh me ma pak pare. Atje ki shumë punë, stres, nuk kënaqesh, edhe me i harxhu 200 euro. A këtu në Kosovë kënaqesh me 100 euro”, shprehet ai në ATV.

VlDEO