Asambleistja: “Hashimin e kam qetu, ty po t’qes ku ta ka qejfi”

“Suzana Tahiri, apo ish asambleistja e PDK-së në Vushtrri është e njohur si një nga fanset më të mëdha të Hashim Thaҫit dhe njerëzve tjerë të PDK-së.

Ajo madje me krenari shpeshherë tregon në rrjetet sociale tatuazhin e madh që mban në krah me fytyrën e Hashim Thaҫit.

Megjithatë, së fundi ka një mesazh edhe për ish anëtarin e PDK-së, Fatmir Limajn. Ajo ka bërë thirrje që Limaj të kthehet në PDK.

“Fatmir Limaj, të bëj thirrje publike, bashkangjitu prapë në PDK, ta rikthejmë fuqishëm fitoren në vend, Kosova ka nevojë për burrështetas sikurse ju”, shkruan ajo.

///

Comments:

“Suzana ka desh me i thanë,

asht desh me i premtu Fatmir Limenkës se, tatuazhë tane po ta qes n’krahin tjetër ose ku të dush ti, veç plotëso një kush e kthehu te partia e Hashimit dhe atëherë dhe ty dhe mue po na bohen ma t’fortë..me demek qeshtu ka desh me e formulue tekstin Suzana… keshtu është desh se ndryshe Fatmir Boljeri a Limanka nuk kthehet mo në PEDYKY!”

Liza Beqaj, Prishtinë