Arreѕtimi i ”hijes” Nuredin Dumani, Nano konferencë për mediat në mes të natës: Janë kapur edhe 3 të tjerë

Drejtori i Policisë së Shtetit Gledis Nano ka dalë në një konferencë të jashtëzakonshme për mediat në orën 1:00 të mëngjesit të së mërkurës.

Nano ka dhënë detaje nga arre stimi i të shumëkërkuarit Nuredin Dumani si dhe të një personi tjetër që ndodhej bashkë me të në momentin e arre stimit.

Nano dha detaje mbi arre stimin e Dumanit.

Deklarata e plotë e Nanos: KTU