Analisti shqiptar: “Ja pse Albin Kurti do të jetë presidenti i parë i Shqipërisë së Madhe”

Analisti shqiptar: “Albin Kurti do të jetë presidenti i parë i Shqipërisë së Madhe”

Alfred Cako hodhi lajmin e radhës ditën e sotme në Rrethin Katror duke thënë se brenda 10 vitesh mund të ndodhë një bashkim mes Shqipërisë dhe Kosovës dhe se Albin Kurti do të jetë presidenti i parë i Shqipërisë së Madhe.

Ai thekson se Il umin ati e ka lënë mënjanë për momentin Kurtin, por do të futet në lojë më pas..