Aksidenti me autobusin shqiptar, shoferi rrëfen momentet e tmerrit: Parakalova një kamion…

Televizioni austriak “ORF” ka dalë me detaje të reja për aksidentin e sotëm të autobusit nga Kosova, ku mbetën të plagosur 19 persona, prej të cilëve 3 në gjendje të rëndë.

Sipas deklaratës së shoferit të autobusit, dhënë për policinë austriake, ai sapo kishte parakaluar një kamion dhe më pas ishte habitur kur i kishte dalë përballë një kantier ndërtimi.

Nuk kishte pasur mundësi që të ndryshonte drejtimin e autobusit duke u përplasur. Rruga u bllokua për shumë orë.