AIarmi nga eksperti i sigurisë: Kanë gjetur një aparaturë në Jug të vendit, s’flas dot…

Eksperti i sigurisë, Ervin Karamuço ka bërë një deklaratë të fortë mbrëmjen e sotme, teksa ka thënë se në jug të Shqipërisë është gjetur një pajisje që ka ala rmuar inteligjencën në vend.

Ndonëse nuk dha detaje, Karamuço u shpreh se kur të mbarojë “rrëmuja” politike, kjo ngjarje do të marrë vëmendje të madhe pasi bëhet fjalë për sigurinë e vendit.

“Janë dy ngjarje, ka një pla gosje në Kombinat, ka dhe një ngjarje që është edhe më e rëndë, është gjetur një aparaturë në jug të vendit. Një aparturë që dyshohet se interferon në shërbimet tona të mbrojtjes territoriale.

Do të jetë një ngjarje që mbas 25 korrikut do të marrin një vëmendje shumë të madhe në media. Rezervohem të them diçka tjetër”, u shpreh Karamuço në “Abc News”.