“Ai ishte shkaku që u ndamë”, ish-burri i 30-vjeçares që u v.ra nga vjehrri: Me erdhi keq për v.dekjen. Vonë e kuptova se më tradhtonte (Video)

Një rrëfim ekskluziv vjen për herë të parë në emisionin ‘Me zemër të hapur’ në ‘News24’ të moderatores Evis Ahmeti, nga ish-bashkëshorti i Merushe Hazizit. Në një lidhje skype, Anueli, ish-burri i 30-vjeçares, tha se shkak i ndarjes së tyre ishte bërë Fajton Hoxha, djali i v rasësit të Merushes.

Ai tha se kishte marrë kër.cë.nime nga ana e Fajtonit, ndërsa shtoi se fëmijët nuk i kishte parë prej 4 vitesh.

Përtej dh.imbjes, Esmeralda u tregua e sinqertë. Cili ka qenë shkaku i ndarjes suaj?
Shkaktar ka qenë Fatjoni. Kemi katër vjet të di.vorcuar.

E mbani mend momentin kur kërkoi d.ivorcin? E dije që, kishte lidhje me Fatjonin?
E kuptova më vonë, Ajo nuk e pranonte lidhjen. dijeni mora nga Merushja.

Keni pasur përballje me Fatjonin?
Po. Jemi ballafaquar në Fier. Me futi në makinë me zor. Merr ish-kunata dhe na tha që ‘po vinte policia e këto ikën më tej’. Unë nuk bëra asnjë de.noncim. Ai më kërcënonte edhe pse rija në Greqi. nga telefoni. Nuk e di se përse më kër.cë.nonte. nuk e ka de.noncuar.

Kur ka ikur Merushaj nga shtëpia juaj ka marrë dy djem dhe ka qenë shtatzënë. Pse nuk je interesuar për djemtë?
Më kanë kër.cë.nuar dhe jam larguar nga Shqipëria.

Si e mësuat lajmin e v dekjes?
Nga mediat.

VIDEO