A e njihni politikanin e famshem Kosovar në këtë foto? Shíhní foton e plotë!

Është një politikan dhe ish-komandant i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK).

Prej datës 3 dhjetor 2004 deri më 8 mars 2005 ka qenë Kryeministër i Kosovës dhe që nga data 9 shtator 2017, është zgjedhur përsëri si Kryeministër i Republikës së Kosovës dhe shërbeu deri më 3 shkurt 2020.

Ramush Haradinaj (i lindur më 3 korrik 1968)
në Gllogjan, afër Deçanit.