A e keni ditur se ky është djali i Edi Furrës

Edi Furra është këngëtari i mirënjohur i muzikës popullore.

Këngëtari është bashkëshort dhe baba shumë krenar e i lumtur, gjë të cilën e tregon shpesh.

Edi Furra e ka vetëm një djalë, i cili tashmë është maturant dhe sonte ka shkuar në mbrëmjen më të rëndësishme në jetë, shkruan “Kosovarja”.

I biri i këngëtarit po duket i veshur në mënyrë mjaftë unike e të veçantë.

Shiko postimin: