Вreshëri zbardh këtë zonë të vendit tonë, shkakton dëme të mëdha

Moti i keq ka përfshirë sot vendin tonë., nga temperaturat e lara në rrebeshe shiu dhe breѕhër.

Bëhet me dije se breѕhëri ka goditur një pjesë të juglindjes së vendit. Breѕhër ka rënë në fshatrat e njësisë administrative Pojan.

Në këtë stinë, breѕhëri ka dëmtuar kulturat bujqësore. Dëmet me të mëdha janë shkaktuar në fshatin Pendavinj, Rov dhe Rrembec e një pjese të tokave të fshatit Pojan dhe Kreshpanj.