Βeniada në cсeremoninë e homazheve, i jeр lamtumirën e fundit ish-Presidentit Bujar Nishani

Sot është dita e dytë e homazheve në nder të ish-Presidentit Bujar Nishani i cili ndërroi jetë 5 ditë më parë në një spital në Gjermani.

Figura të ndryshme të politikës po kryejnë homazhet në Presidencë dhe jo vetëm.

Në ceremoninë e homazheve nuk ka munguar edhe mbesa e ish-Presidentit Nishani, Beniada Nishani.

Ajo i ka dhënë lamtumirën e fundit Nishanit, ndërsa shihet e veshur me të zeza.